O meni

Ja sam web dizajner koji, osim same izrade, promišlja i o drugim bitnim aspektima online prisustva kako bi vaše poslovanje podignuli na višu razinu.

U namjeri da vam olakšam brigu i bezbrojne sate koje biste utrošili na potragu za cjelokupnim rješenjem za vašu web stranicu, pobrinuo sam se osigurati sve neophodno kako bi vaše online poslovanje uveli u novu dimenziju kroz različite alate i iskustvo u radu.

Od 2019. godine kada je osnovan Pep web digital postepeno sam proširivao ponudu od same izrade web stranice u WordPressu na cijelu lepezu proizvoda kako bih vama, dragim klijentima, olakšao odabir web partnera koji je proaktivan, s kojim je lako komunicirati i koji u ekspresnom roku odgovara na sve vaše upite.

Kristian u pustinji

Nema agencija

Potpuno personalizirano iskustvo kroz rad jedan na jedan.

Nema posrednika

Surađujete samo sa mnom, bez trećih osoba i posrednika.

Nema nesporazuma

Suradnja kroz partnerski odnos i unaprijed posložene procese.

Jedan čovjek za sve vaše potrebe

Sa mnom, kao vašim odabranim web partnerom, dobivate jednu osobu koja će uz vašu pomoć, kroz suradnju i dobro posloženi proces, odraditi sljedeće: 

Prilagođeni dizajn kako bi se postigla savršena harmonija između korisničkog iskustva posjetitelja i vašeg poslovanja.

Pretvaranje prethodno izrađenog dizajna u interaktivnu web stranicu, koju ćete kasnije s lakoćom moći samostalno uređivati.

Smještanje i preuzimanje potpune brige o web hostingu kako bi vaša web stranica zadržala odlične performanse, i kako ne biste gubili vrijeme na dopisivanje s predstavnicima različitih web hosting servisa.

Kroz suradnju sa vama, ispravno korištenje web semantike i uz pomoć premium alata, podesiti ćemo vašu web stranicu na način da ju Google u potpunosti razumije, te na temelju datih imputa rangira visoko na tražilicama.

Kroz različite dostupne pakete održavanja brinem se da na vašoj web stranici sve besprijekorno funkcionira. Tu spadaju redoviti backupovi, ažuriranja, sigurnost web stranice, optimizacija brzine učitavanja i dr.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sadržaja, samostalnog uređivanja, web hostinga, bilo čega; imate i osobu na raspolaganju za bilo koji web upit.

Zainteresirani ste za suradnju?

Ajmo vam izraditi jednu lijepu i funkcionalnu web stranicu koja privlači ljude

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram