O meni

Kristian - pep web digital

Bok, ja sam Kristian, osnivač u Pep Web Digital

Pep Web Digital je mala web dizajn agencija kojoj je glavni motiv dizajnirati i izraditi predivne web stranice za kojima će se “okretati” i koje će ispunjavati sve potrebe prema svojim korisnicima. 

Glavna karakteristika kojom se vodim u poslu je aktivno slušanje potreba svojih klijenata. Na temelju razumijevanja postavljenih ciljeva rađa se kreativnost i uz kvalitetnu komunikaciju dolazimo do rješenja na obostrano zadovoljstvo. 

Volim jednostavnost. Pošto razumijem da izrada web stranica za većinu klijenata izaziva strah i tjeskobu iz više razloga, potrudio sam se maksimalno pojednostavniti proces same izrade. A nakon izrade, dostupno je nekoliko paketa usluga održavanja i hostinga web stranice kako biste bezbrižno nastavili razvijati Vaše poslovanje.

Kako izgleda suradnja sa mnom?

Proces izrade

Uvijek se pridržavam određenih koraka pri izradi web stranice. Na taj način svi dijelovi funkcioniraju organizirano i po planu. Klijent je cijelo vrijeme upoznat s procesom što uvelike pomaže da cijelo vrijeme zajedno “koračamo” po prethodno dogovorenom putu.

1. Priprema

Na početku projekta postavljam pitanja kako bih dobio širu sliku o vašoj tvrtci, poslovanju i idealnoj publici koja će dolaziti na vaše stranice. Istražujemo konkurenciju i gledamo u kojim segmentima možemo biti bolji.

2. Dizajn

Nakon što shvatim širu sliku o potrebama web stranice, krećem u istraživanje i potragu za inspiracijom. Pripremamo kostur web stranice sa mogućim elementima navigacije. Ako je potrebno radi se crno-bijeli wireframe sa bitnim elementima pojedinih stranica. 

Nakon što se usuglasimo, radimo branding (odabir boja, tipografije i rasporeda elemenata) i vizualni dizajn (detaljni wireframe) u koji se ugrađuju detalji koji će kasnije biti prenešeni na “živu” stranicu.

3. Programiranje

Nakon što je odobren finalni dizajn, kreće se u “pretvaranje” istog u web stranicu. Prvo instaliram WordPress i sve potrebne pluginove potrebne za uspješan projekt.

Nakon toga izrađujem web stranice jednu po jednu. Vi ćete cijelo vrijeme imati pristup tim stranicama i imat ćete mogućnost komentirati ukoliko budete željeli.

U ovom koraku se također odrađuju unaprijed dogovorene funkcionalnosti web stranice i potrebna povezivanja sa servisima trećih strana.

4. SEO i prebacivanje stranice na live server

Nakon što je web stranica isprogramirana na testnom serveru i Vi odobrite da može ići live, radi se zadnja provjera svih funkcionalnosti, provjeravaju se tekstovi i ostali sadržaj, provjerava se da li su svi elementi bitni za SEO ispravno podešeni i po standardima prakse.

Ukoliko je sve u redu, prebacuje se na live server. Slijedi prijava na Google Search Console i povezivanje s Google Analytics. Primopredaja

Za dodatna pitanja stojim Vam na raspolaganju i pogledajte dodatna Često postavljena pitanja.

Koje alate koristim u radu?

Software

Koristim suvremene alate za dizajn i izradu web stranica koje su se kroz vrijeme pokazale najučinkovitijima kako za mene tako i za moje klijente.

Adobe_XD_logo_bijeliAffinity Designer logo-bijeliAffinity Photo logo-bijeliwordpress-logo-bijelielementor logo-bijelioxygenbuilder logo
animirana kuverta za poštu

Povežimo se

Trebate novu web stranicu ili redizajn stare? Kliknite na gumb ispod i popričajmo o Vašem projektu.
Kontaktiraj
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram