O meni

Ja sam web dizajner koji, osim same izrade, promišlja i o drugim bitnim aspektima online prisustva kako bi vaše poslovanje podignuli na višu razinu.

U namjeri da vam olakšam brigu i bezbrojne sate koje biste utrošili na potragu za cjelokupnim rješenjem za vašu web stranicu, pobrinuo sam se osigurati sve neophodno kako bi vaše online poslovanje uveli u novu dimenziju kroz različite alate i iskustvo u radu.

Od 2019. godine kada je osnovan Pep web digital postepeno sam proširivao ponudu od same izrade web stranice u WordPressu na cijelu lepezu proizvoda kako bih vama, dragim klijentima, olakšao odabir web partnera koji je proaktivan, s kojim je lako komunicirati i koji u ekspresnom roku odgovara na sve vaše upite.

Kristian u pustinji

Nema agencija

Potpuno personalizirano iskustvo kroz rad jedan na jedan.

Nema posrednika

Surađujete samo sa mnom, bez trećih osoba i posrednika.

Nema nesporazuma

Suradnja kroz partnerski odnos i unaprijed posložene procese.

Jedan čovjek za sve vaše potrebe

Sa mnom, kao vašim odabranim web partnerom, dobivate jednu osobu koja će uz vašu pomoć, kroz suradnju i dobro posloženi proces, odraditi sljedeće: 

Prilagođeni dizajn kako bi se postigla savršena harmonija između korisničkog iskustva posjetitelja i vašeg poslovanja.

Pretvaranje prethodno izrađenog dizajna u interaktivnu web stranicu, koju ćete kasnije s lakoćom moći samostalno uređivati.

Smještanje i preuzimanje potpune brige o web hostingu kako bi vaša web stranica zadržala odlične performanse, i kako ne biste gubili vrijeme na dopisivanje s predstavnicima različitih web hosting servisa.

Kroz suradnju sa vama, ispravno korištenje web semantike i uz pomoć premium alata, podesiti ćemo vašu web stranicu na način da ju Google u potpunosti razumije, te na temelju datih imputa rangira visoko na tražilicama.

Kroz različite dostupne pakete održavanja brinem se da na vašoj web stranici sve besprijekorno funkcionira. Tu spadaju redoviti backupovi, ažuriranja, sigurnost web stranice, optimizacija brzine učitavanja i dr.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sadržaja, samostalnog uređivanja, web hostinga, bilo čega; imate i osobu na raspolaganju za bilo koji web upit.

Zainteresirani ste za suradnju?

Ajmo vam izraditi jednu lijepu i funkcionalnu web stranicu koja privlači ljude

Zadovoljstvo klijenata
5.0
Pročitaj sve osvrte
S weba

FIYU app

Prezadovoljni komunikacijom, rokovima, a i finalnim proizvodom.

Malina Krišto 15/03/2022
S weba

Villa Gora

Suradnja s gospodinom Kristianom tekla je glatko i jasno te je u konačnosti polučila izvanredne rezultate. Svi rokovi ispoštovani su i želje ispunjene. Posebno bih istaknula inicijativu i volju da se učine i stvari koje izlaze iz okvira dogovora i ugovora. Gospodin Kristian prema našem projektu odnosio se kao prema vlastitom, predlagao ideje za poboljšanja i pravovremeno odgovarao na sva pitanja, nedoumice i nejasnoće. Nakon izrađene web stranice pružio je edukaciju pomoću koje ćemo biti u mogućnosti samostalno mijenjati stvari na web stranici, bez njegove asistencije :) Sve pohvale!

Paula Klanac 03/01/2022
google

Prošlo je već gotovo pola godine od kada je Pep web digital izradio web stranicu za firmu u kojoj sam zaposlen, a ujedno za čiju sam izradu bio zadužen. Ovo pišem kako bi Vam predočio važnost kvalitetno izradene web stranice za poslovanje firme u današnje vrijeme. Naime, radi se o web stranici npsprojekt.hr za firmu koja se bavi prodajom keramike i kupaonske opreme. Firma posluje već tri godine, medutim do proljeća 2020. godine jedino mjesto oglašavanja i promocija bile su društvene mreže. U tom periodu odlučili smo se kako bi htjeli napredovati i uložiti u marketing, odnosno u izradu web stranice. Odlučili smo se za ozbiljnu izradu web stranice koja neće biti samo informativnog karaktera, nego će i sadržavati sve artikle, a u skoro vrijeme integrirat ćemo i web shop. Kristijanov profesionalan pristup i visoka razina znanja zaslužni su za nastanak web stranice kakvu danas imamo. Web stranica je profesionalno dizajnirana kako bi našem potencijalnom kupcu olakšala pretraživanje sadržaja na web stranici. Brojni kupci hvale nam web stranicu upravo zbog jednostavnosti pretraživanja sadržaja i kvalitetne izrade. Od proljeća 2020. kada je web stranica aktivna, vidljiv je veliki porast u poslovanju firme, a jedan od glavnig faktora je web stranica. Web stranica je u današnje vrijeme neizostavan dio marketinga koji jedino možemo pomoći i povećati dobit svakog poduzeća! Još jednom veliko hvala Kristijanu od cijelog tima NPS projekt-a!

Toni Granic 15/11/2020
S weba

Lustre rasvjeta

Na izbor Pep web digital da dizajnira našu web stranicu utjecali su kvalitetni radovi prezentirani na njihovoj web stranici i prihvatljiva cijena. Kroz cijeli proces suradnje najviše mi se svidjela naša međusobna komunikacija i prilagodljivost na različitim zahtjevima. Svakako bih preporučio Kristiana zato što sam zadovoljan apslotuno svime. Od kvalitete izrade, edukacije, pristupa, komunikacije.

S weba

NPS Projekt - outlet keramike

Već od prvog razgovora sam bio siguran da će glas ići Kristianu. Razloga za to je više. Njegov detaljan odgovor na moj upit, i zato što stvari za koje u početku nije znao kako se rade, rekao je da će provjeriti te u roku od dva dana mi je poslao demo verziju web stranice. Demo verziju nisam od nikoga dobio, osim od njega i to je presudilo. Tijek suradnje je bio informativan i na razini, i da mogu proći sve ponovno definitvno ne bih ništa mijenjao.

Toni Granić 14/05/2020
facebook
recommends

Jednostavnost kominikacije ka zajednickom cilju... neprocjenjivo iskustvo

S weba

IPB Illustrations

Osim što konačno imam svoju stranicu, dosta sam i naučila. Puno mi je sada jasnije koliko detalja ima koje sama nikad ne bi ni skužila. Kristian je cijeli proces učinio zanimljivim i odradio ga na zabavan i edukativan način. Dobila sam odgovore na milijun pitanja i bilo je dosta prilagođavanja. To je za mene bilo super, a na kraju cijele te priče rezultat je jasno vidljiv.

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram