ZATVORI
Pep Web Digital - favicon logo
Pep Web Digital
Povežimo se:
ZATVORI
Pep Web Digital - favicon logo
Pep Web Digital
Povežimo se:

Pravila o privatnosti

Ova pravila o privatnosti definiraju kako web stranica Pep Web Digital (https://pepwebdigital.hr) koristi i štiti sve informacije koje posjetitelji daju kada koriste ovu web stranicu.

Zalažemo se za zaštitu vaše privatnosti i zaštitu vaših podataka. Ako vas zamolimo da nam date određene informacije pomoću kojih možete biti identificirani pri korištenju ove web stranice, možete biti sigurni da će se one koristiti samo u skladu s ovom izjavom o privatnosti.

Ovi uvjeti mogu se povremeno ažurirati. S vremena na vrijeme trebate provjeriti ovu stranicu kako biste bili sigurni da ste zadovoljni promjenama. Ova se pravila primjenjuju od 1. rujna 2019. godine.

Vaši osobni podaci

Koje podatke prikupljamo

Vaši osobni podaci prikupljaju se kada se pretplatite na newsletter ili ispunite neki od obrazaca.

Vaši podaci prikupljaju se tijekom registracije, sklapanjem ugovora i potpisivanja ponuda na neku od mojih usluga, prijavom na newsletter, odgovorom na anketu ili marketinšku komunikaciju, surfanjem web stranicom.

Na taj način, moguće je prikupiti sljedeće podatke o vama:

 • ime,
 • podaci za kontakt, uključujući adresu e-pošte,
 • demografske podatke kao što su poštanski broj, vaše preferencije i interese,
 • ostale informacije bitne za ankete korisnika i/ili dostavu promotivnih ponuda,
 • informacije nužne za sastavljanje ponuda i ugovora prilikom eventualnog ugovaranja zajedničke suradnje.

Što radimo s podacima koje prikupimo?

Ove informacije potrebne su nam kako bi bolje shvatili vaše potrebe i time vam pružili bolju uslugu, posebno iz sljedećih razloga:

 • poboljšanju korisničkog iskustva na web stranici,
 • poboljšanju svojih proizvoda i usluga,
 • mogućnosti pružanja usluga u skladu s vašim zahtjevima,
 • slanju e-pošte vezane za vašu narudžbu ili druge proizvode i usluge,
 • povremeno slanje poruka e-pošte kako bismo vas obavijestili o novim uslugama, posebnim ponudama ili drugim informacijama za koje smatramo da bi vam mogli biti zanimljivi,
 • možemo koristiti vaše podatke kako bismo vas mogli kontaktirati u svrhu istraživanja tržišta.

Ove informacije koristimo za:

 • analitiku,
 • interakciju s vanjskim društvenim mrežama i platformama,
 • upravljanje adresama e-pošte i slanje poruka.

Korisnik preuzima odgovornost za osobne podatke trećih strana koje objavljuje ili dijeli putem ove web stranice i izjavljuje da iste podatke ima pravo prenositi ili emitirati, čime se vlasnika web stranice oslobađa od svake odgovornosti.

Kontakt obrazac

Ako upotrijebite obrazac za kontakt, obrazac za upit, te informacije nikada neće biti javno prikazane ili proslijeđene trećim stranama. Vaši kontakt podaci koristit će se samo za odgovor na vašu poruku i pružanje usluga te će biti pohranjene u adresaru koji je zaštićen lozinkom.

Pretplata na newsletter

Ukoliko se prijavite na naš e-mail newsletter, pristajete podijeliti podatke koje ste unijeli u obrazac s uslugom e-pošte MailerLite.

Te se informacije upotrebljavaju samo za slanje poruka e-pošte koje ste pristali primati. Poruke uključuju nove informativne i edukativne članke, pregled novih projekata, kao i informacije o mojim proizvodima i uslugama.

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na link “Odjava” na dnu svake poruke.

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka nama je obaveza. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup prikupljenim podacima, primjenjujemo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bi se informacije koje prikupljamo zaštitile i osigurale putem ove web stranice.

Upotreba kolačića

Kolačić je mala datoteka koja se sprema na tvrdi disk vašeg računala. Ova datoteka pomaže analizirati web-promet ili vas obavještava kada posjetite određenu web lokaciju. Kolačići omogućuju web aplikacijama da upamte određene informacije o vama koje ste pristali podijeliti. Web aplikacija može prilagoditi svoje operacije prema vašim potrebama i željama prikupljanjem i pamćenjem informacija o vašim željama.

Na ovoj web stranici koriste se kolačići bilježenja prometa kako bi se identificiralo koje stranice se koriste i na koji način. To nam pomaže analizirati podatke o prometu web stranica i poboljšati ovu web stranicu kako bi je prilagodili potrebama korisnika. Te podatke koristimo samo u svrhu statističke analize, a podaci se uklanjaju iz sustava.

Kolačići nam također pomažu da vam pružimo bolju web stranicu, omogućujući praćenje koje stranice smatrate korisnima, a koje ne. Kolačić nam ni na koji način ne daje pristup vašem računalu ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje želite podijeliti s nama.

Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete izmijeniti postavku preglednika da odbije kolačiće ako to želite. Svaki je preglednik malo drugačiji, pa pogledajte izbornik Pomoć u vašem pregledniku kako biste saznali ispravan način izmjene kolačića.

Ako onemogućite kolačiće, to će isključiti neke od značajki ove web stranice, pa možda neke od naših usluga neće ispravno funkcionirati.

Funkcionalni kolačići

Ova stranica:

 • Prati stranice koje posjećujete putem usluge Google Analytics

Ciljanje kolačića

Ova stranica:

 • Omogućuje dijeljenje stranica s društvenim mrežama kao što je Facebook, Twitter, LinkedIn itd.

Ova web stranica ne dijeli nikakve osobne podatke s trećim stranama.

Dijeljenje informacija s trećim stranama

Mi ne prodajemo niti na bilo koji drugi način ne prenosimo vaše osobne podatke trećim stranama, osim uz prethodnu suglasnost. Ovo ne obuhvaća web hosting partnere i ostale strane koje nam pomažu u vođenju ove web stranice i obavljanju poslovanja, pod uvjetom da te strane pristanu zadržati taj podatak povjerljivima. (Na primjer, knjigovodstveni servisi, aplikacije za izradu ponuda i ugovora za projekte itd.)

U slučaju kada zakon nalaže dijeljenje informacija s nadležnim službama (policija, sud, porezna uprava), pridržavamo se naših zakonskih obveza.

Poveznice na druge web stranice

Ova web stranica može sadržavati poveznice (linkove) koje omogućuju lakšu posjetu drugim web stranicama. Nakon što upotrijebite navedene poveznice prilikom napuštanja ove web stranice, trebate imati na umu da nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom web-lokacijom. Iz tog razloga ne možemo preuzeti odgovornost za zaštitu i privatnost svih informacija koje pružate prilikom posjeta drugim web stranicama te takve web stranice nisu regulirane ovom izjavom o privatnosti. Budite oprezni i pregledajte izjavu o privatnosti koja se primjenjuje na dotičnu web stranicu.

Zaštita od neželjene pošte

U skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka i neželjenoj pošti, obavještavamo vas:

 • da nećemo upotrebljavati lažne ili obmanjujuće teme (subject) ili adrese e-pošte.
 • da ćemo identificirati poruku kao oglas na jasan i razuman način.
 • da ćemo uključiti fizičku adresu svojeg sjedišta.
 • da ćemo nadgledati servise koje koristimo za slanje e-pošte kako bi osigurali usklađenost s važećim propisima.
 • da ćemo procesirati zahtjeve za odjavom od primanja naših poruka u najkraćem mogućem roku.
 • da ćemo omogućiti svojim korisnicima otkazivanje pretplate pomoću veze pri dnu svake poruke.

Ako u bilo kojem trenutku želite otkazati pretplatu na primanje budućih poruka e-pošte, slijedite upute na dnu svake poruke.

Kontaktirajte nas

Ako smatrate da je bilo koja informacija koju imamo o vama netočna ili nepotpuna, molimo vas da nas obavijestite što je prije moguće na donju adresu ili e-poštu. Odmah ćemo ispraviti sve podatke za koje utvrdimo da su netočni.

Također, ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati na:

Email: info@pepwebdigital.hr

ili poštom na adresu:

Pep Web Digital, obrt za usluge, vl. Kristian Tomas Bašić

Ribnjak 30, 10000 Zagreb, Hrvatska

Ugovor o uvjetima i odredbama

Ova web stranica koristi kolačiće; Korištenjem ove web stranice ili prihvaćanjem ovih uvjeta, pristajete na moju upotrebu kolačića u skladu s navedenim uvjetima privatnosti i uvjetima korištenja:

Uvjeti korištenja Kliknite ovdje za čitanje.

animirana kuverta za poštu

Povežimo se

Trebate novu web stranicu ili redizajn stare? Kliknite na gumb ispod i popričajmo o Vašem projektu.
Popričajmo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram