Pravila o privatnosti

Ova pravila o privatnosti definiraju kako web stranica Pep Web Digital (https://pepwebdigital.hr) koristi i štiti sve informacije koje posjetitelji daju kada koriste ovu web stranicu.

Zalažem se za zaštitu vaše privatnosti i zaštitu vaših podataka. Ako vas zamolim da mi dostavite određene informacije pomoću kojih možete biti identificirani pri korištenju ove web stranice, možete biti sigurni da će se one koristiti samo u skladu s ovom izjavom o privatnosti.

Ovi uvjeti mogu se povremeno ažurirati. S vremena na vrijeme trebate provjeriti ovu stranicu kako biste bili sigurni da ste zadovoljni promjenama. Ova se pravila primjenjuju od 1. rujna 2019. godine.

Voditelj obrade

Voditelj obrade ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka je tvrtka Pep Web Digital sa sjedištem:

Pep Web Digital, obrt za usluge, vl. Kristian Tomas Bašić

Ribnjak 30

10000 Zagreb

Hrvatska

Vaši osobni podaci

Koje podatke prikupljam

Vaši osobni podaci prikupljaju se kada se pretplatite na newsletter ili ispunite neki od obrazaca.

Vaši podaci prikupljaju se tijekom registracije, sklapanjem ugovora i potpisivanja ponuda na neku od mojih usluga, prijavom na newsletter, odgovorom na anketu ili marketinšku komunikaciju, surfanjem web stranicom.

Na taj način, moguće je prikupiti sljedeće podatke o vama:

  • ime,
  • podaci za kontakt, uključujući adresu e-pošte,
  • demografske podatke kao što su poštanski broj, vaše preferencije i interese,
  • ostale informacije bitne za ankete korisnika i/ili dostavu promotivnih ponuda,
  • informacije nužne za sastavljanje ponuda i ugovora prilikom eventualnog ugovaranja zajedničke suradnje.

Što radim s podacima koje prikupim?

Ove informacije potrebne su mi kako bi bolje shvatio vaše potrebe i time vam pružio bolju uslugu, posebno iz sljedećih razloga:

  • poboljšanju korisničkog iskustva na web stranici,
  • poboljšanju svojih proizvoda i usluga,
  • mogućnosti pružanja usluga u skladu s vašim zahtjevima,
  • slanju e-pošte vezane za vašu narudžbu ili druge proizvode i usluge,
  • povremeno slanje poruka e-pošte kako bismo vas obavijestili o novim uslugama, posebnim ponudama ili drugim informacijama za koje smatram da bi vam mogli biti zanimljivi,
  • mogu koristiti vaše podatke kako bih vas mogao kontaktirati u svrhu istraživanja tržišta.

Ove informacije koristim za:

  • analitiku,
  • interakciju s vanjskim društvenim mrežama i platformama,
  • upravljanje adresama e-pošte i slanje poruka.

Korisnik preuzima odgovornost za osobne podatke trećih strana koje objavljuje ili dijeli putem ove web stranice i izjavljuje da iste podatke ima pravo prenositi ili emitirati, čime se vlasnika web stranice oslobađa od svake odgovornosti.

Načela privatnosti

Pep Web Digital se drži sljedećih načela s ciljem zaštite vaše privatnosti:

Ne prikupljam više informacija nego što je potrebno.
Vaše podatke ne koristim u svrhe koje nisu navedene.

  • Ne čuvam Vaše podatke ako više nisu potrebni,
  • Nikada ne prodajem, posuđujem niti javno objavljujem Vaše osobne podatke,
  • Vaše podatke ne šaljem trećim stranama,
  • Vaše osobne podatke ne prenosim u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
  • Vaše podatke ne koristim u svrhe koje nisu navedene,
  • Brinem se da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

Koliko će dugo biti pohranjeni vaši osobni podaci?

Na Vaš upit putem našeg kontakt obrasca ili izravno na moju e-mail adresu, odgovoriti ću na Vaš zahtjev. Ako daljnja komunikacija između vas i tvrtke Pep Web Digital neće postojati, nakon 12 mjeseci izbrisat ću sve Vaše osobne podatke.

Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u smislu uspostavljanja poslovne suradnje, pohranjivat ću i dalje koristiti Vaše osobne podatke potrebne za uspostavljanje našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa. Svakako, u bilo kojem trenutku imate pravo zatražiti zaustavljanje obrade Vaših osobnih podataka.

Kontakt obrazac

Ako upotrijebite obrazac za kontakt, obrazac za upit, te informacije nikada neće biti javno prikazane ili proslijeđene trećim stranama. Vaši kontakt podaci koristit će se samo za odgovor na vašu poruku i pružanje usluga te će biti pohranjene u adresaru koji je zaštićen lozinkom.

Pretplata na newsletter

Ukoliko se prijavite na e-mail newsletter, pristajete podijeliti podatke koje ste unijeli u obrazac s WordPress dodatkom FluentCRM, koji Vaše podatke proslijeđuje u bazu podataka ove web stranice i ne proslijeđuje ih nikakvim drugim vanjskim servisima.

Te se informacije upotrebljavaju samo za slanje poruka e-pošte koje ste pristali primati. Poruke uključuju nove informativne i edukativne članke, pregled novih projekata, kao i informacije o našim proizvodima i uslugama.

U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu klikom na link “Odjava” na dnu svake poruke.

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka meni je obaveza. Kako bih spriječio neovlašteni pristup prikupljenim podacima, primjenjujem odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bi se informacije koje prikupljam zaštitile i osigurale putem ove web stranice.

Google Ads

Stranica koristi Google Ads. Time vam prikazujem Google reklame. Google Ads je usluga za oglašavanje na internetu koja oglašivaču omogućuje postavljanje oglasa u rezultate Google pretrage i Googleovu oglašavačku mrežu. Google Ads dopušta oglašivaču da unaprijed definira određene ključne riječi pomoću kojih se oglas samo prikazuje na Googleovim rezultatima pretraživanja, kada korisnik koristi pretragu za pronalaženje rezultata pretraživanja koji se odnose na ključne riječi. U Google oglašivačkoj mreži oglasi se distribuiraju na relevantnim internetskim stranicama pomoću automatskog algoritma, uzimajući u obzir prethodno definirane ključne riječi.

Svrha Google Ads je promocija internetske stranice uključivanjem relevantnog oglašavanja na internetske stranice trećih strana i rezultatima pretrage u Google pretraživaču kao i radi oglašavanja treće strane na ovoj internetskoj stranici.

Ako ispitanik pristupi ovoj internetskoj stranici putem Google oglasa, na sustav informacijske tehnologije ispitanika šalje se kolačić konverzije putem Googlea. Definicija kolačića je gore objašnjena. Kolačić konverzije gubi valjanost nakon 30 dana i ne koristi se za identifikaciju ispitanika. Ako kolačić nije istekao, kolačić za konverziju koristi se za provjeru jesu li na ovoj internetskoj stranici pozvane određene podstranice. Kroz kolačić za konverziju Google i voditelj obrade mogu razumjeti je li osoba koja je došla do AdWords oglasa na našoj internetskoj stranici generirala prodaju, odnosno izvršila ili poništila prodaju robe.

Google upotrebljava podatke i informacije prikupljene korištenjem kolačića za konverziju kako bi stvorio statistiku posjete ovoj internetskoj stranici. Ove statistike posjeta koriste se kako bi se utvrdio ukupan broj korisnika koji su posluženi putem AdWords oglasa kako bih utvrdio uspjeh ili neuspjeh svakog AdWords oglasa i optimizirao AdWords oglase u budućnosti. Niti tvrtka niti drugi Google AdWords oglašavači ne dobivaju informacije od Google-a na temlju kojih bi mogli identificirati ispitanike.

Kolačić konverzije pohranjuje osobne podatke, npr. internetske stranice koje je posjetio ispitanik. Svaki put kad posjetimo naše internetske stranice, osobni podaci, uključujući IP adresu internetskog pristupa koji koristi ispitanik, prenose se Google-u u Sjedinjene Američke Države. Ovi osobni podaci pohranjuju Google u Sjedinjenim Američkim Državama. Google može prenijeti ove osobne podatke prikupljene tehničkim postupkom trećim stranama.

Ispitanik može u bilo koje vrijeme spriječiti postavljanje kolačića na ovoj internetskoj stranici, kao što je gore navedeno, pomoću odgovarajuće postavke korištenog internetskog preglednika i time trajno uskraćivati postavljanje kolačića. Takva postavka korištenog internetskog preglednika također bi spriječila Google da stavlja kolačić za konverziju na informacijski sustav ispitanika. Osim toga, kolačić koji je postavio Google AdWords može se izbrisati u bilo kojem trenutku putem internetskog preglednika ili drugih softverskih programa.

Upotreba kolačića

Kolačić je mala datoteka koja se sprema na tvrdi disk vašeg računala. Ova datoteka pomaže analizirati web-promet ili vas obavještava kada posjetite određenu web lokaciju. Kolačići omogućuju web aplikacijama da upamte određene informacije o vama koje ste pristali podijeliti. Web aplikacija može prilagoditi svoje operacije prema vašim potrebama i željama prikupljanjem i pamćenjem informacija o vašim željama.

Na ovoj web stranici koriste se kolačići bilježenja prometa kako bi se identificiralo koje stranice se koriste i na koji način. To mi pomaže analizirati podatke o prometu web stranica i poboljšati ovu web stranicu kako bih je prilagodio potrebama korisnika. Te podatke koristim samo u svrhu statističke analize, a podaci se uklanjaju iz sustava.

Kolačići mi također pomažu da vam pružim bolju web stranicu, omogućujući praćenje koje stranice smatrate korisnima, a koje ne. Kolačić mi ni na koji način ne daje pristup vašem računalu ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje želite podijeliti sa mnom.

Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete izmijeniti postavku preglednika da odbije kolačiće ako to želite. Svaki je preglednik malo drugačiji, pa pogledajte izbornik Pomoć u vašem pregledniku kako biste saznali ispravan način izmjene kolačića.

Ako onemogućite kolačiće, to će isključiti neke od značajki ove web stranice, pa možda neke od usluga neće ispravno funkcionirati.

Funkcionalni kolačići

Ova stranica:

  • Prati stranice koje posjećujete putem usluge Google Analytics. Google Analytics prikuplja vašu IP adresu i bilježi vaš posjet i ponašanje tijekom posjeta na web stranici. Taj je posjet anonimiziran, jer Google Analytics skraćuje i anonimizira IP adresu internetske veze ispitanika prilikom pristupa našim internetska stranicama iz države članice Europske unije ili druge države ugovornice na Sporazum o Europskom gospodarskom prostoru (EEA).

Ciljanje kolačića

Ova stranica:

  • Omogućuje dijeljenje stranica s društvenim mrežama kao što je Facebook, Twitter, LinkedIn itd.

Ova web stranica ne dijeli nikakve osobne podatke s trećim stranama.

Dijeljenje informacija s trećim stranama

Niti prodajem niti na bilo koji drugi način ne prenosim vaše osobne podatke trećim stranama, osim uz prethodnu suglasnost (primjerice Facebook Pixel). Ovo ne obuhvaća web hosting partnere i ostale strane koje mi pomažu u vođenju ove web stranice i obavljanju poslovanja, pod uvjetom da te strane pristanu zadržati taj podatak povjerljivima. (Na primjer, knjigovodstveni servisi, aplikacije za izradu ponuda i ugovora za projekte itd.)

U slučaju kada zakon nalaže dijeljenje informacija s nadležnim službama (policija, sud, porezna uprava), pridržavam se naših zakonskih obveza.

Microsoft Clarity

Clarity je alat za analizu ponašanja korisnika koji pomaže razumjeti kako korisnici stupaju u interakciju s web lokacijom putem značajki kao što su ponavljanje sesija i toplinske karte. Služi za bolje razumijevanje korisnika i na temelju njihove interakcije s web stranicom može se istražiti koji dijelovi na njoj funkcioniraju a koji ne, te na taj način predvidjeti koje dijelove je potrebno poboljšati i isprobati nove ideje.

Microsoft Clarity koristi Microsoftovu izjavu o sigurnosti podataka i u potpunosti se može pročitati na ovom linku https://privacy.microsoft.com/hr-HR/privacystatement.

Facebook Pixel

Facebook Pixel pruža mogućnost praćenja ponašanja korisnika nakon što su preusmjereni na jednu od internetskih lokacija klikom na Facebook oglas. Ovaj proces je dizajniran za procjenu efektivnosti Facebook oglasa u statističke i tržišne istraživačke svrhe i može pomoći u optimizaciji budućih reklamnih kampanja. Prikupljeni podaci su anonimni pa ne mogu izvući zaključke o identitetu korisnika, a ja ne šaljem osobne podatke Facebooku. Međutim, Facebook čuva i obrađuje podatke tako da je moguće povezivanje sa odgovarajućim korisničkim profilom i Facebook može koristiti podatke u svoje reklamne svrhe u skladu sa Smjernicama za korištenje Facebook podataka (https://www.facebook.com/about/privacy/). Možete omogućiti Facebooku i njegovim partnerima da prikazuju oglase unutar i van Facebooka. Kolačić́ se također može čuvati na vašem računalu u ove svrhe. Ako ste korisnik Facebook-a i ne želite da Facebook prikuplja vaše podatke preko Facebook Pixela i poveže ih sa vašim korisničkim podacima spremljenim na Facebooku, možete deaktivirati Facebook Pixel.

Poveznice na druge web stranice

Ova web stranica može sadržavati poveznice (linkove) koje omogućuju lakšu posjetu drugim web stranicama. Nakon što upotrijebite navedene poveznice prilikom napuštanja ove web stranice, trebate imati na umu da nemam nikakvu kontrolu nad tom drugom web-lokacijom. Iz tog razloga ne mogu preuzeti odgovornost za zaštitu i privatnost svih informacija koje pružate prilikom posjeta drugim web stranicama te takve web stranice nisu regulirane ovom izjavom o privatnosti. Budite oprezni i pregledajte izjavu o privatnosti koja se primjenjuje na dotičnu web stranicu.

Zaštita od neželjene pošte

U skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka i neželjenoj pošti, obavještavam vas:

  • da neću upotrebljavati lažne ili obmanjujuće teme (subject) ili adrese e-pošte.
  • da ću identificirati poruku kao oglas na jasan i razuman način.
  • da ću uključiti fizičku adresu svojeg sjedišta.
  • da ću nadgledati servise koje koristimo za slanje e-pošte kako bih osigurao usklađenost s važećim propisima.
  • da ću procesirati zahtjeve za odjavom od primanja poruka u najkraćem mogućem roku.
  • da ću omogućiti svojim korisnicima otkazivanje pretplate pomoću veze pri dnu svake poruke.

Ako u bilo kojem trenutku želite otkazati pretplatu na primanje budućih poruka e-pošte, slijedite upute na dnu svake poruke.

Vaša prava

U bilo kojem trenutku slobodni ste me kontaktirati u svrhu:

  • PRISTUPA svim osobnim podacima koje je Pep Web Digital prikupio o Vama,
  • ISPRAVLJANJA osobnih podataka koje Pep Web Digital ima o Vama,
  • BRISANJA svih osobnih podataka koje je Pep Web Digital prikupio o Vama,
  • OGRANIČAVANJA obrade Vaših osobnih podataka od strane Pep Web Digital,
  • PRIGOVORA na obradu Vaših osobnih podataka od strane Pep Web Digital, ili
  • ZAHTJEVA za Vašim osobnim podacima koje je Pep Web Digital ima, u svrhu prijenosa trećoj strani.

Ukoliko želite iskoristiti bilo koje od prethodno navedenih prava, budite slobodni:

  • poslati upit putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici
  • poslati e-poštu na gdpr@pepwebdigital.hr,
  • poslati svoj zahtjev na adresu:

           Pep Web Digital

           Ribnjak 30

            10000 Zagreb

            Hrvatska

 a ja ću vam odgovoriti najkasnije sljedeći radni dan.

Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja o prikupljanju, obradi i pohranjivanju osobnih podataka od strane Pep Web Digital, kontaktirajte me.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU-a u kojoj imate uobičajeno boravište, mjesto rada ili mjesto navodnog kršenja, ako smatrate da naša obrada Vaših osobnih podataka nije zakonita.

Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog tijela su:

AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP)
Fra Grge Martića 14
HR – 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 4609-000
Fax: +385 1 4609-099
e-mail: azop@azop.hr
Web: http://www.azop.hr

Povreda podataka

O svakoj povredi osobnih podataka mi ćemo izvijestiti AZOP kao nadležno nacionalno tijelo za zaštitu podataka u roku od 72 sata od povrede, ako utvrdimo da su osobni podaci pretrpjeli povredu.

Ova Pravila o privatnosti ažurirana su 12.08.2021. godine.

Zainteresirani ste za suradnju?

Ajmo vam izraditi jednu lijepu i funkcionalnu web stranicu koja privlači ljude

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram