Hosting web stranica

Koristimo najbolje servere optimizirane za WordPress kako bismo jamčili stabilnost, sigurnost i učitavanje stranice brzinom munje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Proučite kako izgleda hosting web stranica kod nas

Premium hosting na VPS serveru - ikona

Hosting na VPS serveru

Većina web stranica smještena je na tzv. Shared hosting sa cPanelom. Problem kod takvih hostinga je taj da dijelite resurse servera sa drugim web stranicama koji se također nalaze na tom serveru. Na taj način brzina i sigurnost web stranice ovise o broju istih na tom serveru. Npr., u slučaju da je jedna od tih stranica zaražena zlonamjernim software-om ili slično, velika je vjerojatnost da će se isto dogoditi i vašoj.

Na VPS-u (Virtualnom Privatnom Serveru) vaši su resursi potpuno i samo vaši. U Pep Web Digitalu, koriste se VPS serveri u partnerstvu s Digital Ocean-om.

Uptime, tj. online dostupnost servera iznosi famoznih 99.99%, što u prijevodu znači da se gotovo nikad ne ruše.

SSL certifikat

SSL je protokol kojim se štite podatci između davatelja usluga i onoga koji posjećuje web stranicu putem kriptiranja podataka. Mnoge popularne internetske stranice koriste ovaj protokol kako bi zaštitili podatke svojih klijenata i/ili kupaca. Pep Web Digital koristi LetsEncrypt SSL certifikat.
SSL certifikat - ikona
Web design u WordPressu - ikona

Stvoren za WordPress

To znači da će vaša web stranica biti zbrinuta na hostingu čija kontrolna ploča je napravljena za rad s WordPress web stranicama. Kontrolna ploča koja se koristi je GridPane. Imajući to na umu, preuzimamo na sebe sav težak i dosadan posao – brigu o sustavu, administriranje, održavanje, nadogradnju, sigurnost i nadgledanje, kako biste se vi mogli posvetiti onom što vas najviše zanima – rastu i razvoju svog poslovanja.

Također, na našim serverima uključeni su i Nginx FastCGI caching, Nginx Redis caching i Nginx Object caching, tako da nema potrebe za kupovinom dodatnih WordPress dodataka koji i nisu baš jeftini.

Sigurnost podataka

Svaki hosting paket sadržava firewall ultra visokih performansi, tj., 6G WAF i WSF kompatibilni WAF s ModSec 3+ s već postavljenim skupom pravila OWASP 10. WAF – skraćenica za Web Application Firewall. Također, serveri su dodatno zaštićeni na način da se root access ostvaruje preko SSH ključa, svaka web stranica/korisnik koristi zasebne (izolirane) procese, te predinstalirane UFW i Fail2ban skener log datoteka.

Sigurnost i zaštita vaših podataka se kod Digital Ocean VPS servera shvaćaju vrlo ozbiljno i certificirani su po različitim međunarodnim standardima kao što su SOC 1 Type II, SOC 2 Type II, ISO/IEC 27001, and PCI-DSS.

Web Application Firewall - ikona
Brzina učitavanja - ikona

Brzina servera

Svi naši serveri nalaze se na ultra brzim SSD diskovima s HTTP/2 protokolom, tako da će se vaš sadržaj prikazivati i do nekoliko puta brže nego kod tradicionalnih tvrtki za web hosting, koje koriste zastarjelu HDD tehnologiju i/ili HTTP/1 protokol. Također, na svim serverima koristi se LEMP stack tehnologija za razliku od starije LAMP stack, a brzina tih servera je i do 4 puta brža. 

Sigurnosne kopije podataka

Dobre sigurnosne kopije su poput dobrog osiguranja. Ako je osiguranje pokrilo sve, koštalo gotovo ništa – uvijek se isplati. Zamislite da se nešto nepredviđeno dogodi vašoj web stranici i sve informacije i podaci odu u “vjetar”, kako biste ih vratili?

Sigurnosne kopije su najisplativija investicija u vašu internetsku prisutnost.

Kod nas, vi birate koliko često želite izrađivati sigurnosne kopije. Tko si može priuštiti izgubiti cijeli dan vrijedan posla ili podataka?

Server Uptime - ikona
Održavanje web stranica - ikona

Održavanje weba

Nakon pokretanja vaše web stranice (i eventualnog odabira jednog od servera) prelazimo u fazu održavanja. Vaša web stranica je mjesto na kojem se konstantno odvijaju radovi. Baš poput automobila, potrebno joj je redovito servisiranje kako bi se s njom upravljalo učinkovito i na siguran način. Kliknite za više informacija na link Održavanje web stranica

Započinjete svoj poslovni put? Imamo ponudu za vas! Ukoliko odaberete jedan od naših paketa održavanja, smještamo vašu web stranicu na naš web server – BESPLATNO na godinu dana. Da, želimo pomoći mladim poduzetnicima da čim prije stanu na svoje noge 😀.

Imate ideju?

Stisnite gumb ispod i ispričajte nam!

mockup laptopa s web stranicom
Scroll to Top