Održavanje web stranica

Održavanje web stranica omogućuje vam da bezbrižno radite svoj posao osiguravajući svojoj web stranici sigunost, brzinu i funkcionalnost uz stručnu podršku.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Što je uključeno u održavanje web stranica?

Ultrabrzi WordPress hosting

U partnerstvu s Digital Ocean-om i GridPane-om, koristimo najbolje servere optimizirane za WordPress uz koje su zajamčene stabilnost, brzina i ostale visoke performanse.

Digital Ocean je globalni igrač među VPS serverima s odličnim ocjenama korisnika i kompatibilan s ISO standardima. Ukoliko znate raditi u Linux i Ubuntu okruženju ne treba vam posebna kontrolna ploča. Ukoliko pak ne znate raditi u tim okruženjima, kod nas će vas dočekati vrlo jednostavna za koristiti GridPane kontrolna ploča (slično cPanelu, ali dosta jednostavnije). Saznajte više u cjeniku naših usluga.

Ažuriranje softwarea i sigurnosne kopije

Redovitim ažuriranjem, stalnim sigurnosnim kopijama i sigurnosnim ažuriranjima, svakodnevno osiguravamo integritet vaše web stranice. Saznajte više u cjeniku naših usluga.

Podrška

Za bilo kakve upite, dodatna pojašnjenja, pomoć oko učitavanja sadržaja i ostalo, stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći. U slučaju da primijetite bilo kakav kvar na web stranici, javite nam i mi ćemo ga riješiti unutar 24 sata. Saznajte više u cjeniku naših usluga.

Vrhunska sigurnost

U suradnji s Digital Ocean-om i GridPane-om u mogućnosti smo vam pružiti jedno od najboljih okruženja za upravljanje WordPress-om, a ono uključuje hardverski firewall i sigurnost od zlonamjernog softwarea na razini servera za SVAKI paket održavanja ukoliko smjestite web stranicu kod nas.

Ukoliko se odlučite za hosting negdje drugdje, tada provjeravamo vašu stranicu na ranjivosti putem drugih pluginova.

Nadzor online dostupnosti

Vaša web stranica nadzire se svakih 5 minuta. Ukoliko se sruši dobiti ćete obavijest na svoj e-mail. Na našem hostingu jamčimo online dostupnost u 99.99% vremena. Ukoliko je web stranica smještena kod nas, za malu mjesečnu naknadu možemo realizirati dodatni server koji bi se aktivirao ako trenutna web stranica “padne” i na taj način osiguramo da vaši postetitelji to ne osjete. Saznajte više u cjeniku naših usluga.

Uključeni premium WordPress dodaci

Ovisno o vrsti web stranice potrebne za vaše poslovanje, možete godišnje uštedjeti i do nekoliko stotina USD na premium pluginovima. Neki od premium pluginova koje koristimo služe za SEO optimizaciju, optimizaciju fotografija, optimizaciju brzine učitavanja, sigurnosne kopije i dr. Saznajte više u cjeniku naših usluga.

Optimizacija za tražilice (SEO)

Poseban naglasak stavljamo na optimizaciju vaše web stranice za tražilice. On-page SEO sastavni je dio svih uspješnih web stranica a omogućuje vam da vas budući posjetitelji nađu ukucavanjem ključnih riječi u tražilicu, u potrazi za informacijama koje traže za sebe. Saznajte više u cjeniku naših usluga.

Google Search konzola i Google Analytics

Izrazito je bitno vašu web stranicu postaviti na Google Search konzolu. Na taj način Google-u dajete do znanja da postojite i pozivate ga da indexira vašu web stranicu. U konzoli i u Google Analytics-u može se pronaći mnoštvo korisnih informacija za vaše online prisustvo, kao što su informacije o mogućim greškama, kako vas drugi pronalaze, broj posjeta i dr.

Schema strukturiranih podataka

Poboljšajte vidljivost rezultata pretraživanja pomoću sheme strukturiranih podataka i iskoristite maksimum iz prisutnosti rezultata pretraživanja. Ovo kod nas također spada pod SEO optimizaciju, a što to točno je pogledajte u članku kako u tražilicama izgleda web stranica na kojoj je implemetirana ova usluga. Saznajte više u cjeniku naših usluga.

Optimizacija performansi

Brza web stranice je u današnje vrijeme jedna od ključnih stavki pri pretraživanju interneta. To je shvatio i Google, pa možemo reći da pozicioniranje web stranice na tražilicama  ovisi i o samoj brzini učitavanja. Zašto? Ljudi su nestrpljivi i žele doći do informacije koju traže još jučer.

Ukoliko im ne omogućite brzo otvaranje stranica, oni će otići vašoj konkurenciji i potražiti informacije kod njih. Naravno, to sve vidi i Google i drugi puta će takvu web stranicu rangirati niže.

Nama je brzina bitna, stoga ćemo vam redovito optimizirati bazu podataka, fotografije i caching. Saznajte više u cjeniku usluga.

Dodatni radovi na dizajnu

Web stranice su modularne, tj., ukoliko se pokaže potreba za proširenjem i/ili dodavanjem usluga, manjih promjena dizajna vrlo rado ćemo vam pomoći. Proučite cjenik kako biste pronašli više informacija.

Ažuriranje sadržaja

Ukoliko se pokaže potreba za ažuriranjem sadržaja na vašoj web stranici, rado ćemo vam pomoći. Sve što trebate je dostaviti svoj tekst i eventulno neke fotografije a mi ćemo se pobrinuti za ostalo – stilizirati tekst, dodati grafičke elemente i optimizirati za tražilice. Saznajte više.

Mjesečno izvješćivanje

Detaljna izvješća o performansama vaše web stranice šaljemo svakog prvog u mjesecu, ovisno o paketu. Ova izvješća sadrže sve tekuće radove i performanse web stranice tijekom prethodnog mjeseca. Ukoliko se pokaže potreba za učestalije izvješćivanje, ni to nije problem. Saznajte više.

Imate ideju?

Stisnite gumb ispod i ispričajte nam!

mockup laptopa s web stranicom
Scroll to Top