Zadnji radovi

Neki od posljednjih web dizajn projekata

hello world!

FIYU

FIYU app je razvojna platforma softverske tvrtke Serengeti d.o.o. koja nudi ubrzani razvoj softverskih rješenja za svoje klijente diljem svijeta.

Web stranica je izrađena u WordPress CMS-u i u potpunosti je prilagođena potrebama klijenta. Klijent, koji ima potrebu za čestim ažuriranjima sadržaja, na ovaj način može samostalno uređivati i podešavati sadržaj svojim potrebama. Web stranica je izrađena kao brošura web stranica pomoću koje su predstavljene sve usluge i cjenik, a za prijavu i registraciju su izrađeni pop-up formulari koji su besprijekorno integrirani sa postojećom bazom klijenata.

Villa Gora

Ljubazni domaćini Ville Gora već dugi niz godina ugošćuju goste iz raznih europskih zemalja i ovoga puta su se odlučili na temeljiti redizajn web stranice s mogućnošću direktne rezervacije smještaja na njihovom webu. Web stranica je u potpunosti modularna i prilagodljiva potrebama klijenta koji u potpunosti može mijenjati i ažurirati sadržaj samostalno po želji.

Kako se smještaj oglašava i na drugim portalima, implementiran je i sustav kupona s popustima putem pop-upova kojima je zadano da se pojavljuju kada se aktivira određeni trigger.

CEW Inženjering

CEW Inženjering d.o.o. je tvrtka koja se bavi građevinskim uslugama i savjetovanjem (građevinski konzalting).

Izrađena je jednostavna brošura stranica putem koje se tvrtka predstavlja svojim potencijalnim klijentima. Za sami stilski izričaj predstavljena je zanimljiva paleta boja koja web stranicu diže na jednu drugu razinu i odvaja od konkurencije.

Lustre

Lustre je tvrtka koji se bavi veleprodajom i maloprodajom rasvjetnih tijela, smart home uređaja, video nadzora i ostalog elektromaterijala. Kako bi se uskladili s ciljevima poslovanja odlučili su se na izradu online trgovine.

Trgovina je u potpunosti izrađena u WordPress CMS-u, povezana s bankama putem CorvusPay i nudi mogućnost kupovine kreditnim karticama, pouzećem ili direktnom uplatom na tekući račun.

NPS Projekt

Zamisao je bila dizajn i izrada web shopa (online trgovine) koja će zapravo biti katalog proizvoda tvrtke NPS projekt. Značenje kataloga znači prezentacija svih proizvoda iz ponude na svojim stranicama s time da je za cijenu, savjetovanje i ostale usluge potrebno kontaktirati njihovu korisničku službu.

Potencijalni kupac ima mogućnost dodavanja proizvoda u svoju listu želja koju naknadno može proslijediti trgovini da mu pošalje detaljnu ponudu. Osim toga, ovu web stranicu je moguće nakon nekog vremena u potpunosti nadograditi na pravi i funkcionalni web shop s mogućnošću online plaćanja.

Zainteresirani?

Kliknite za kontakt
cross