Kontakt

Na ovome mjestu priča započinje

Ispunite formular ispod i porazgovarajmo o tome kako zajedno možemo podići vaše poslovanje kroz inovacije i kreativnost.

Odgovaramo unutar 24 sata radnim danima.

Glavni kontakt obrazac
Molim Vas da ovdje opišete svoj projekt, tj., razlog zašto želite izraditi web stranicu i koji bi bili njeni ključni ciljevi. Molio bih vas da opišete što više možete. Slobodno uključite i linkove na relevantne web stranice, Dropbox datoteke ili Google dokumente.
Vrijeme isporuke je 3-4 mjeseci

Molimo Vas da prvo pročitate korisni vodič o tome kako pisati sadržaj za web stranice.

Ukoliko želite maksimalno iskoristiti savjete o tome kako učinkovito razgovarati s web dizajn agencijom oko potreba projekta, pozivamo Vas da skinete naš Besplatni vodič koji govori upravo o tome.

Upišite kod kupona ukoliko ga imate kako bi ostvarili popust.
hello world!
Niste još uvjereni?

Pročitajte kako naši klijenti ocjenjuju suradnju sa nama

Malina Krišto

Prezadovoljni komunikacijom, rokovima, a i finalnim proizvodom.

Serengeti d.o.o.
Paula Klanac

Suradnja s gospodinom Kristianom tekla je glatko i jasno te je u konačnosti polučila izvanredne rezultate. Svi rokovi ispoštovani su i želje ispunjene. Posebno bih istaknula inicijativu i volju da se učine i stvari koje izlaze iz okvira dogovora i ugovora. Gospodin Kristian prema našem projektu odnosio se kao prema vlastitom, predlagao ideje za poboljšanja i pravovremeno odgovarao na sva pitanja, nedoumice i nejasnoće. Nakon izrađene web stranice pružio je edukaciju pomoću koje ćemo biti u mogućnosti samostalno mijenjati stvari na web stranici, bez njegove asistencije 🙂
Sve pohvale!

Villa Gora
Toni Granić

Prošlo je već gotovo pola godine od kada je Pep web digital izradio web stranicu za firmu u kojoj sam zaposlen, a ujedno za čiju sam izradu bio zadužen.

Ovo pišem kako bi Vam predočio važnost kvalitetno izradene web stranice za poslovanje firme u današnje vrijeme. Naime, radi se o web stranici npsprojekt.hr za firmu koja se bavi prodajom keramike i kupaonske opreme.

Firma posluje već tri godine, medutim do proljeća 2020. godine jedino mjesto oglašavanja i promocija bile su društvene mreže. U tom periodu odlučili smo se kako bi htjeli napredovati i uložiti u marketing, odnosno u izradu web stranice. Odlučili smo se za ozbiljnu izradu web stranice koja neće biti samo informativnog karaktera, nego će i sadržavati sve artikle, a u skoro vrijeme integrirat ćemo i web shop.

Kristijanov profesionalan pristup i visoka razina znanja zaslužni su za nastanak web stranice kakvu danas imamo. Web stranica je profesionalno dizajnirana kako bi našem potencijalnom kupcu olakšala pretraživanje sadržaja na web stranici. Brojni kupci hvale nam web stranicu upravo zbog jednostavnosti pretraživanja sadržaja i kvalitetne izrade.

Od proljeća 2020. kada je web stranica aktivna, vidljiv je veliki porast u poslovanju firme, a jedan od glavnig faktora je web stranica. Web stranica je u današnje vrijeme neizostavan dio marketinga koji jedino možemo pomoći i povećati dobit svakog poduzeća!

Još jednom veliko hvala Kristijanu od cijelog tima NPS projekt-a!

NPS Projekt - outlet keramike
Filip Knežević

Na izbor Pep web digital da dizajnira našu web stranicu utjecali su kvalitetni radovi prezentirani na njihovoj web stranici i prihvatljiva cijena. Kroz cijeli proces suradnje najviše mi se svidjela naša međusobna komunikacija i prilagodljivost na različitim zahtjevima. Svakako bih preporučio Kristiana zato što sam zadovoljan apslotuno svime. Od kvalitete izrade, edukacije, pristupa, komunikacije.

Lustre rasvjeta
Toni Granić

Već od prvog razgovora sam bio siguran da će glas ići Kristianu. Razloga za to je više. Njegov detaljan odgovor na moj upit, i zato što stvari za koje u početku nije znao kako se rade, rekao je da će provjeriti te u roku od dva dana mi je poslao demo verziju web stranice. Demo verziju nisam od nikoga dobio, osim od njega i to je presudilo. Tijek suradnje je bio informativan i na razini, i da mogu proći sve ponovno definitvno ne bih ništa mijenjao.

NPS Projekt - outlet keramike
Sena Klanjčić

Jednostavnost kominikacije ka zajednickom cilju… neprocjenjivo iskustvo

OMNIA - knjigovodstveni servis
Iva Pavlin Bernardić

Osim što konačno imam svoju stranicu, dosta sam i naučila. Puno mi je sada jasnije koliko detalja ima koje sama nikad ne bi ni skužila. Kristian je cijeli proces učinio zanimljivim i odradio ga na zabavan i edukativan način. Dobila sam odgovore na milijun pitanja i bilo je dosta prilagođavanja. To je za mene bilo super, a na kraju cijele te priče rezultat je jasno vidljiv.

IPB Illustrations
cross