Uvjeti i odredbe

Ova stranica (i dokumenti na koje se odnosi) govore o uvjetima korištenja u kojima možete koristiti web stranicu https://pepwebdigital.hr bilo kao gost ili registrirani korisnik. Pažljivo pročitajte ove uvjete korištenja prije nego što počnete koristiti web mjesto. Korištenjem ove stranice prihvaćate ove uvjete korištenja i prihvaćate ih poštivati. Ako se ne slažete s ovim uvjetima korištenja, nemojte koristiti ovu stranicu.

O Pep Web Digital

Web stranicom https://pepwebdigital.hr upravlja Pep Web Digital, obrt za usluge, vl. Kristian T. Bašić, OIB: 53372561227 (u nastavku ”mi” ili ”naše”). Adresa tvrtke je Ribnjak 30, 10000 Zagreb, Hrvatska, a adresa e-pošte je info@pepwebdigital.hr.

Možete me kontaktirati:

 1. Poštom, gore navedenom poštanskom adresom;
 2. Korištenjem kontakt obrasca na ovoj web stranici
 3. E-poštom, gore navedenom e-poštom.

Ova stranica

Ova stranica omogućuje privremeni pristup ovoj web stranici, a ja zadržavam pravo povući, ograničiti ili promijeniti ovu stranicu u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave. Ne odgovaram ako iz bilo kojeg razloga ova web stranica nije dostupna u bilo kojem trenutku ili ako je sadržaj promijenjen ili zastario.

Bilo koji korisnički identifikacijski kod, lozinku ili drugu sigurnosnu značajku u vezi s ovom web stranicom morate tretirati kao povjerljivu. Ako ne ispunjavate ove uvjete korištenja, zadržavam pravo u bilo kojem trenutku onemogućiti bilo koji takav kôd, lozinku ili značajku.

Morate biti u skladu s odredbama ovih Pravila o prihvatljivoj upotrebi prilikom korištenja ove web stranice.

Vaša je odgovornost da je svatko tko pristupi ovoj web stranici putem vaše internetske veze svjestan ovih uvjeta i poštuje ih.

Promjene

Mogu u bilo kojem trenutku izmijeniti ove uvjete korištenja izmjenom ove stranice ili odredbama ili obavijestima objavljenim drugdje na ovom web mjestu.

Prava intelektualnog vlasništva

Vlasnik sam licence svih prava intelektualnog vlasništva na ovoj web stranici i materijala objavljenog na njoj. Ta djela zaštićena su zakonima i ugovorima o autorskim pravima širom svijeta. Sva su takva prava zadržana.

Bilo koji od sadraja i materijala na ovoj web stranici ne smije se koristiti u komercijalne svrhe bez odobrenja ili odobrenja mojih pružatelja licenci. Ne smijete reproducirati u bilo kojem obliku (uključujući na drugoj web stranici) bilo koji dio ove web stranice (uključujući sadržaj, slike, nacrte, izgled i dojam) bez mog prethodnog pismenog pristanka.

Ako, po mom mišljenju, prekršite ove odredbe, vaše pravo na upotrebu ove stranice odmah će prestati te ste u obavezi da vratite ili uništite (po nalogu) sve kopije materijala koje ste napravili.

Oslanjanje na informacije i poveznice

Sadržaj ove web stranice (uključujući poveznice na druge stranice i resurse koje pružaju treće strane) samo je informativan i ne odgovaram za bilo kakvu upotrebu ili pouzdanje na takve materijale. Vaša je odgovornost da osigurate da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne na ovoj web stranici zadovoljavaju vaše posebne zahtjeve.

Informacije o vama i vašim posjetiteljima ove stranice

Informacije o vama obrađujem u skladu s Pravilima o privatnosti. Korištenjem ove web stranice pristajete na takvu obradu i jamčite da su svi podaci koje ste pružili točni.

Povezivanje s ovom stranicom

Možete se povezati na početnu stranicu samo ako ste prethodno dobili pismenu suglasnost i pod uvjetom da to učinite na fer i zakonit način koji ne šteti mojoj reputaciji ili se ne iskorištava. Pridržavam pravo povući dozvolu za povezivanje bez prethodne najave.

Web lokacija s koje se povezujete na ovu, mora biti u svakom pogledu u skladu s ovim Pravilima o prihvatljivoj upotrebi i mora biti u vašem vlasništvu.

Ne smijete se povezivati na način da sugerirate bilo koji oblik pridruživanja ili odobrenja s moje strane tamo gdje to ne postoji.

Ova web lokacija ne smije biti uokvirena na bilo kojoj drugoj web stranici, niti smijete stvarati vezu do bilo kojeg dijela ove web stranice osim početne stranice.

Ako želite koristiti bilo koji materijal sa ove web stranice osim navedenog, molim pošaljite svoj zahtjev na info@pepwebdigital.hr.

Prijenos materijala na ovu stranicu

Kada prenosite materijal na ovu stranicu ili stupite u kontakt s drugim korisnicima ove web lokacije, morate se pridržavati Pravila o prihvatljivoj upotrebi. Ako pošaljete materijal koji krši pravila o prihvatljivoj upotrebi i zbog toga pretrpim gubitak, obvezni ste nadoknaditi takav gubitak.

Bilo koji materijal koji prenesete na ovu web stranicu smatrat će se ne-povjerljivim i ne-pridržavnim, a ja ga kao takvog imam pravo koristiti, kopirati, distribuirati i objavljivati trećim stranama. Ako bilo koja treća strana tvrdi da bilo koji materijal koji ste objavili ili prenijeli na ovu stranicu krši njihova prava intelektualnog vlasništva ili njihovo pravo na privatnost, imamo pravo otkriti im vaš identitet.

Nisam odgovoran niti odgovaram bilo kojoj trećoj strani za sadržaj ili točnost bilo kojeg materijala koji ste objavili vi ili bilo koji drugi korisnik ove web stranice.

Imam pravo ukloniti bilo koji materijal ili objavu koju napravite na ovoj web stranici ako, po mom mišljenju, takav materijal nije u skladu sa standardima sadržaja utvrđenim u mojim Pravilima o prihvatljivoj upotrebi.

Virusi, hakiranje i druge zlouporabe

Ne smijete zloupotrijebiti ovu stranicu svjesno uvodeći bilo koji materijal koji je zlonamjeran ili tehnološki štetan. Ne smijete pokušati dobiti neovlašteni pristup ovoj web stranici, poslužitelju na kojem se ta web stranica pohranjuje ili bilo kojem poslužitelju, računalu ili bazi podataka koji su povezani s ovom web stranicom. Ne smijete napadati ovu web lokaciju napadom uskraćivanja usluge ili distribuiranim napadom uskraćivanja usluge.

Ako se ne pridržavate ove odredbe, počinili biste kazneno djelo i vaše pravo korištenja ove stranice odmah će prestati, a ja ću podnijeti svoje postupke nadležnim tijelima.

Moja odgovornost

Materijal prikazan na ovim stranicama pruža se bez ikakvih jamstava, uvjeta ili jamstava u pogledu njihove točnosti. U mjeri dopuštenoj zakonom, izričito isključujem:

Svi uvjeti, jamstva i drugi uvjeti koji se na drugi način mogu podrazumijevati statutom, uobičajenim zakonom ili pravom pravednosti. 
Svaka odgovornost za bilo kakav izravni, neizravni ili posljedični gubitak ili štetu nastalu od strane bilo kojeg korisnika u vezi s ovom web stranicom, ili u vezi s korištenjem, nemogućnošću korištenja ili rezultatima korištenja iste, te bilo koje web stranice povezane s njom i bilo kojeg objavljenog materijala na njemu (bilo od mene ili treće strane), uključujući, bez ograničenja bilo kakvu odgovornost za:

 • gubitak prihoda ili zarade; 
 • gubitak posla; 
 • gubitak dobiti ili ugovora; 
 • gubitak predviđene uštede; 
 • gubitak podataka; 
 • gubitak dobre volje; 
 • izgubljeno vrijeme uprave ili ureda; 
 • i za bilo koji drugi gubitak ili štetu bilo koje vrste, bez obzira na nastanak, prouzrokovanu mukom (uključujući nepažnju), kršenjem ugovora ili na neki drugi način, čak i ako je to predvidljivo.

To ne utječe na bilo kakvu odgovornost koja prema važećem zakonu ne može biti isključena ili ograničena.

Nadležnost i primjenjivo pravo

Pristup ovoj web stranici putem automatizirane usluge je zabranjen.

U mjeri dopuštenoj zakonom, prema ovom sporazumu, Pep Web Digital neće biti odgovoran za neizravne, posebne, slučajne, kaznene, primjerne ili posljedične štete nastale korištenjem ove web stranice.

Sva pitanja koja proizlaze iz ovog sporazuma i korištenja ove internetske stranice podliježu zakonima Republike Hrvatske i Europske Unije.

U slučaju neriješenih prigovora potrošači se mogu obratiti Sudu časti Hrvatske obrtničke komore (Zagreb, Ilica 49/II) ili Centru za mirenje pri Hrvatskoj obrtničkoj komori (Zagreb, Ilica 49/II).

Ugovor o uvjetima i odredbama

Ova web stranica koristi kolačiće; Korištenjem ove web stranice ili prihvaćanjem ovih uvjeta, pristajete na moju upotrebu kolačića u skladu s navedenim uvjetima privatnosti i uvjetima korištenja:

Pravila privatnosti Kliknite ovdje za čitanje.

Zainteresirani ste za suradnju?

Ajmo vam izraditi jednu lijepu i funkcionalnu web stranicu koja privlači ljude

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram