Web dizajn usluge

Naše su usluge krojene za vaše potrebe.

U padajućem izborniku odmah ispod odaberite što najbolje karakterizira Vaše trenutne potrebe, i u nastavku će se pojaviti naše preporuke rješenja za Vas.
hello world!
Treba mi:
Odabir ciljeva

Preporučene usluge

Možemo pomoći:

Web nije izrađen kod nas?

Nema problema. Iako ne trebate redizajn, vrlo rado ćemo pomoći u održavanju weba izrađenog u sljedećim builderima: Elementor, Oxygen, Gutenberg, Bricks.

Započnimo

Web dizajn

Ostvarujemo dizajn koji je usklađen s Vašim poslovanjem i generira rezultate 24/7. Dodatnu pažnju pridajemo Vašoj vidljivosti na tražilicama jer radimo i osnovnu SEO optimizaciju.

Započnimo

Photoshop u WordPress

Dopustite da Vam prebacimo dizajn koji imate iz Photoshopa / Figme / Adobe XD u jednu funkcionalnu i optimiziranu web stranicu na koju ćete biti ponosni.

Započnimo

Održavanje web stranice

Dopustite nam da Vam budemo web-partneri i preuzmemo dosadan dio oko tehnikalija tako da se možete fokusirati na pružanje vrhunskih usluga.

Započnimo

Izrada web stranice

Na temelju dizajna, programira se web stranica u WordPressu. Ne radimo s predlošcima, sve je od nule, s čime joj osiguravamo brzinu i jednostavnost pri samostalnom upravljanju.

Započnimo

Hosting web stranice

Dopustite da upravljamo Vašim WordPress webom na našem Cloud okruženju gdje će mu sigurnost i brzina biti zajamčene. Koristimo Digital Ocean infrastrukturu, ali mogući su i drugi po potrebi. Moguć je i probni period.

Započnimo

Ostvarena suradnja

Klijenti korisnici naših usluga

IPBIllustrations logo
NPS Projekt logo
Villa Gora logo
Serengeti Tech logo
Lustre rasvjeta logo
CEW in\enjering logo
Anke Neuzerling logo

Zainteresirani?

Kliknite za kontakt
cross