Blog

Najnovije objave vezane za web dizajn i izradu web stranica u WordPressu

hello world!
Koje elemente stranica o Pravilima privatnosti mora sadržavati? Fokus je na web stranice izrađene na WordPress CMS platformi, te GDPR pluginovima napravljenim isključivo za taj CMS.
Na putu ste prema izradi svoje prve web stranice? Odlično, ali gdje ćete postaviti (hostati) svoju web stranicu? Cilj ovog blog posta je pokazati vam koji sve tipovi web hostinga postoje na tržištu, te koje su prednosti i mane najpopularnijih tipova među njima. Nakon što pročitate ovaj blog post u potpunosti ćete razumjeti što je […]
Bilo da ste stručnjak u svome poslu, bilo da započinjete svoj biznis ili bilo da razmišljate o izradi svoje osobne web stranice dobro je znati što vas očekuje u suradnji s web dizajnerom kako bi se čim bolje upoznali s koracima i adekvatno pripremili.
Bilo da krećete u izradu nove web stranice ili želite promijeniti sadržaj na postojećoj, dobro je pridržavati se nekih osnovnih uputa za pisanje sadržaja zbog kojeg će vas klijenti još više voljeti bez dodatne potrebe da angažirate profesionalnog copywritera.
Kolika je cijena izrade web stranice? Ako ste netko kome treba poslovna web stranica i niste sigurni koliko će vas ovo ulaganje koštati, molim vas da pročitate ovaj članak jer ću u njemu pokušati objasniti par osnovnih stvari te na taj način vam olakšati donošenje ispravne odluke za sebe i svoje poslovanje.

Trebaju Vam web dizajn usluge?

Kliknite za kontakt
cross