Referenca: Apartmani 1

Klijent:

Ovo je demo web stranica za najam apartmana

Posjeti stranicu:

https://apartmani-1.pepwebdigital.hr/

Paleta boja:

Tipografija:

Roboto font family za tekstove i naslove

Dodatno:

- Slanje upita o dostupnosti smještaja
- Stranica hostana na VPS serveru

Ukratko o projektu:

Apartmani 1 je DEMO web stranica. Cilj  je prikazati mogući izgled web stranice potencijalnim klijentima. Web stranica Apartmani 1 je osnovna web stranica za najam apartmana i prva je u nizu sa tematikom iznajmljivanja vlastitog apartmana.

Mogućnosti ove web stranice su prikaz apartmana i smještajnih jedinica unutar njega. Kontakt formulari s odabirom datuma i broja osoba kako bi se vlasniku apartmana poslao upit o dostupnosti pojedine jedinice za navedene datume. Mogućnost pisanja članaka o novostima vezanim za događanja u okruženju. Također, moguće je navesti usluge koje se nude uz smještaj, i moguće je vidjeti koji sve sadržaj određena jedinici posjeduje.

Također, ukoliko je apartman izlistan na drugim portalima poput Booking.com, Airbnb.com i sl., moguće je na njima prije rezervacije (tj., slanja upita) provjeriti dostupnost određenih jedinica. Moguće je linkati te portale s web stranicom kako bi sve vodile na isto mjesto i na taj način omogućilo posjetiteljima da se upoznaju s vlasnicima, okruženjem, uslugama, uputama za vožnju do apartmana i dr. Moguće je prevesti web stranicu na više jezika. Drugim riječima, mogućnosti su neograničene s vlastitom web stranicom za najam apartmana.

Zainteresirani ste za suradnju?

Ajmo vam izraditi jednu lijepu i funkcionalnu web stranicu koja privlači ljude

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram