Referenca: IPB Illustrations

Klijent:

IPB Illustrations - portfolio web stranica za prikaz vlastitih radova

Posjeti stranicu:

https://ipbillustrations.com/

Ukratko o projektu:

IPB Illustrations predstavlja kreativnu dizajnericu specijaliziranu za grafički dizajn i originalne crteže tj., kreativne ilustracije. Na originalan i sebi svojstven način oslikava motive Zagreba, dijelove Hrvatske, izrađuje omote za albume i surađuje s mnogim drugim kreativcima. Njezini crteži se koriste u slikovnicama za djecu, kao print na majice, omote za glazbene albume, razglednice, šalice i ostale predmete.

Za potrebe klijentice izrađena je moderna web stranica sa CMS sustavom za dodavanje i uređivanje portfolia. Web stranica je prilagođena za prikaz na mobilnim uređajima, tabletima i desktop računalima. WordPress CMS sustav omogućuje joj da samostalno dodaje svoje ilustracije i na taj način ažurira svoje radove. Uz prilagođenu kontrolnu ploču, koja je izrađena samo za njene potrebe, ažuriranje sadržaja je u potpunosti pojednostavljeno. Osim toga, stranica je optimizirana za tražilice (osnovna SEO optimizacija), povezana s Google Analyticsom i registrirana na Google Search Console-i.

Zainteresirani ste za suradnju?

Ajmo vam izraditi jednu lijepu i funkcionalnu web stranicu koja privlači ljude

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram