Referenca: Moji odabrani recepti

Klijent:

Ovo je demo web stranica za prikaz i dijeljenje raznih recepata

Posjeti stranicu:

https://mojiodabranirecepti.icu/

Ukratko o projektu:

Moji odabrani recepti predstavlja web stranicu osobe koja skuplja recepte i želi ih podijeliti s drugima. Recepti na web stranici su ili skupljeni s drugih portala ili su iz vlastite (obiteljske) kolekcije recepata. Oni se mogu pretraživati, dijeliti, isprintati, staviti u favorite ili ocijeniti pojedini recept. Također, način gledanja pojedinog recepta se može i mijenjati po potrebi, tj., stranica može biti sa ili bez slika, da se vidi samo postupak pripreme i sl.

Kod ovog primjera izrađena je moderna web stranica sa CMS sustavom za dodavanje i uređivanje recepata. Web stranica je prilagođena za prikaz na mobilnim uređajima, tabletima i desktop računalima. WordPress CMS sustav omogućuje mu da samostalno dodaje svoje recepte i na taj način ažurira svoju kolekciju. Web stranica je optimizirana za tražilice (osnovna SEO optimizacija), povezana s Google Analyticsom i registrirana na Google Search Console-i.

Zainteresirani ste za suradnju?

Ajmo vam izraditi jednu lijepu i funkcionalnu web stranicu koja privlači ljude

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram