Referenca: Villa Gora

Klijent:

Villa Gora

Posjeti stranicu:

https://villa-gora.com

Paleta boja:

Tipografija:

Playfair Display za naslove i Josefin Sans za tekstove

Izvršeni radovi:

Izrada logotipa
UX / UI dizajn
Web stranica je prevedena na tri jezika - HRV, ENG i NJEM, s automatskim prikazom jezika ovisno o zemlji posjetitelja
Web je u cijelosti izrađen u WordPress CMS-u kako bi klijent mogao samostalno ažurirati podatke
Na web stranici je omogućen booking sustav za odabir i rezervaciju smještajnih jedinica s kalendarima dostupnosti i sezonskim cjenikom za pojedine jedinice.
Omogućena je sinkronizacija s Booking.com, Airbnb.com i Fewo-direkt.de sustavima s real-time ažuriranjem kalendara dostupnosti smještajnih jedinica.
On-site SEO optimizacija
Web hosting na VPS serveru

Ukratko o projektu:

Villa Gora je tradicionalni dalmatinski smještaj u Posedarju u blizini Zadra. Sastoji se od vile s bazenom i 3 apartmana. U svim jedinicama se pruža pogled na more od kojeg se nalaze na manje od 100 metara. Osim smještaja, u ponudi imaju i eko proizvode iz vlastite prizvodnje, te organiziraju razne ture i izlete u okolici.

Ljubazni domaćini već dugi niz godina ugošćuju goste iz raznih europskih zemalja i ovoga puta su se odlučili na temeljiti redizajn web stranice s mogućnošću direktne rezervacije smještaja na njihovom webu. Web stranica je u potpunosti modularna i prilagodljiva potrebama klijenta koji u potpunosti može mijenjati i ažurirati sadržaj samostalno po želji.

Zainteresirani ste za suradnju?

Ajmo vam izraditi jednu lijepu i funkcionalnu web stranicu koja privlači ljude

Zadovoljstvo klijenata
5.0
Pročitaj sve osvrte
S weba

Suradnja s gospodinom Kristianom tekla je glatko i jasno te je u konačnosti polučila izvanredne rezultate. Svi rokovi ispoštovani su i želje ispunjene. Posebno bih istaknula inicijativu i volju da se učine i stvari koje izlaze iz okvira dogovora i ugovora. Gospodin Kristian prema našem projektu odnosio se kao prema vlastitom, predlagao ideje za poboljšanja i pravovremeno odgovarao na sva pitanja, nedoumice i nejasnoće. Nakon izrađene web stranice pružio je edukaciju pomoću koje ćemo biti u mogućnosti samostalno mijenjati stvari na web stranici, bez njegove asistencije :) Sve pohvale!

Paula Klanac

03/01/2022
google

Prošlo je već gotovo pola godine od kada je Pep web digital izradio web stranicu za firmu u kojoj sam zaposlen, a ujedno za čiju sam izradu bio zadužen. Ovo pišem kako bi Vam predočio važnost kvalitetno izradene web stranice za poslovanje firme u današnje vrijeme. Naime, radi se o web stranici npsprojekt.hr za firmu koja se bavi prodajom keramike i kupaonske opreme. Firma posluje već tri godine, medutim do proljeća 2020. godine jedino mjesto oglašavanja i promocija bile su društvene mreže. U tom periodu odlučili smo se kako bi htjeli napredovati i uložiti u marketing, odnosno u izradu web stranice. Odlučili smo se za ozbiljnu izradu web stranice koja neće biti samo informativnog karaktera, nego će i sadržavati sve artikle, a u skoro vrijeme integrirat ćemo i web shop. Kristijanov profesionalan pristup i visoka razina znanja zaslužni su za nastanak web stranice kakvu danas imamo. Web stranica je profesionalno dizajnirana kako bi našem potencijalnom kupcu olakšala pretraživanje sadržaja na web stranici. Brojni kupci hvale nam web stranicu upravo zbog jednostavnosti pretraživanja sadržaja i kvalitetne izrade. Od proljeća 2020. kada je web stranica aktivna, vidljiv je veliki porast u poslovanju firme, a jedan od glavnig faktora je web stranica. Web stranica je u današnje vrijeme neizostavan dio marketinga koji jedino možemo pomoći i povećati dobit svakog poduzeća! Još jednom veliko hvala Kristijanu od cijelog tima NPS projekt-a!

Toni Granic

15/11/2020
S weba

Na izbor Pep web digital da dizajnira našu web stranicu utjecali su kvalitetni radovi prezentirani na njihovoj web stranici i prihvatljiva cijena. Kroz cijeli proces suradnje najviše mi se svidjela naša međusobna komunikacija i prilagodljivost na različitim zahtjevima. Svakako bih preporučio Kristiana zato što sam zadovoljan apslotuno svime. Od kvalitete izrade, edukacije, pristupa, komunikacije.

S weba

Već od prvog razgovora sam bio siguran da će glas ići Kristianu. Razloga za to je više. Njegov detaljan odgovor na moj upit, i zato što stvari za koje u početku nije znao kako se rade, rekao je da će provjeriti te u roku od dva dana mi je poslao demo verziju web stranice. Demo verziju nisam od nikoga dobio, osim od njega i to je presudilo. Tijek suradnje je bio informativan i na razini, i da mogu proći sve ponovno definitvno ne bih ništa mijenjao.

Toni Granić

14/05/2020
facebook
recommends

Jednostavnost kominikacije ka zajednickom cilju... neprocjenjivo iskustvo

S weba

Osim što konačno imam svoju stranicu, dosta sam i naučila. Puno mi je sada jasnije koliko detalja ima koje sama nikad ne bi ni skužila. Kristian je cijeli proces učinio zanimljivim i odradio ga na zabavan i edukativan način. Dobila sam odgovore na milijun pitanja i bilo je dosta prilagođavanja. To je za mene bilo super, a na kraju cijele te priče rezultat je jasno vidljiv.

arrow-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram